DG&C Entertainment zet laatste theaterproductie online, De Zangeres zonder Naam.
DG&C Entertainment zet laatste theaterproductie online, De Zangeres zonder Naam. (Foto: )

DG&C Entertainment komt met laatste online theaterproductie

De afgelopen periode deelde De Graaf & Cornelissen Entertainment achtereenvolgens de musicals ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’, ‘Wat Zien ik ?!’, ‘Volendam’, ‘Op Hoop van Zegen’ en ‘Liesbeth’. Als laatste is vanaf 25 mei, een week lang, ‘De Zangeres zonder Naam’ thuis te zien.

Valkenswaard - De Zangeres zonder Naam is een musical tussen kunst en kitsch over de legendarische Mary Servaes, alias De Zangeres zonder Naam. Met alle grote hits zoals: Mexico, Ach Vaderlief, Dit is mijn leven, Nicosia en ’t Was aan de Costa del Sol. Met o.a. Ellen Pieters, Sabine Beens, Eric Beekes, Job Bovelander en Jasper Kerkhof.

De Zangeres zonder Naam
Een verhaal met een lach en een traan over een vrouw die zich uit haar armoedige omstandigheden een weg omhoog vocht tot de Koningin van het levenslied. Een reis door het bewogen leven van Mary Servaes, haar man Sjo, Johnny Hoes, haar vele fans en de profiteurs. Een leven met alle denkbare hoogte en dieptepunten!

Theater in huis
Bekijk De Zangeres zonder Naam via het YouTube-kanaal van DG&C Entertainment of kijk op www.hofnar.nl, theater in thuis. Veel kijkplezier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden