Freek de Jonge zet zijn gehele repertoire online.
Freek de Jonge zet zijn gehele repertoire online. (Foto: )

Het gehele repertoire van Freek online

Diverse theatergezelschappen en artiesten zetten hun voorstellingen in coronatijd online om de mensen thuis te voorzien van amusement. Voor iedereen, jong en oud, is er veel leuks te vinden. Ook Freek de Jonge zet zijn voorstellingen online. Niet twee of drie, maar zijn gehele repertoire.

Valkenswaard - Alles wat Freek (en Hella) de Jonge sinds 1980 op video geregistreerd hebben, is online beschikbaar gesteld door Freek de Jonge. Freek was al van plan om al zijn werk online te zetten. Door de coronatijd heeft hij dit versneld.


Van theatershows tot colleges
Freek heeft niet alleen zijn theatershows online gezet. Hij stelt meer video's beschikbaar: oud- en nieuwjaarsconferences, verkiezingsconferences, muziektheater, televisieseries De Grens, De Vergrijzing, Freeks Nederland, lezingen, colleges, masterclasses en tentoonstellingen. Alles bij elkaar zijn dit ruim 330 video's.

Theater in huis
Al deze video's zijn te vinden op het YouTube-kanaal van Freek de Jonge. Ook kun je kijken op onze website www.hofnar.nl, theater in huis. Hier vind je nog meer leuke kijktips om het weekend mee door te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden