Hoe is het nu met...? Een interview met Rob Scheepers.
Hoe is het nu met...? Een interview met Rob Scheepers. (Foto: )

Hoe is het nu met...? Rob Scheepers

Al 5 jaar op een rij staat Rob Scheepers (cabaretier en columnist) in een uitverkochte zaal in De Hofnar. Ook volgend theaterseizoen verwelkomen wij hem weer in ons theater.

Valkenswaard - Onze bezoekers vroegen zich af, en natuurlijk wij ook, hoe het nu met Rob Scheepers gaat. We vroegen hem het volgende: Allereerst hoe gaat het met je?
“Het gaat prima. Alle tijd om me voor te bereiden op het komende seizoen. Noodgedwongen natuurlijk, maar van de andere kant is rust en verveling heel goed om creatief weer wat los te komen.”

Hoe ga je nu om met deze situatie? Mis je de optredens?
“Ik mis het wel ja. Had net drie try-outs van Gulzig gehad. Natuurlijk was er genoeg werk te doen nog. Maar het meeste ontstaat tijdens de tour. Daar krijg je pas in de gaten wat werkt en wat niet.”

Hoe zien jouw dagen er nu uit?
“Veel tijd met de kinderen doorbrengen. En achterstallige zaken aanpakken. En ondertussen schrijven en denken. En Netflixen. En rust pakken. Kortom, prima.“

Hoe is het nu met...?
Meer te weten komen over de nieuwe voorstelling van Rob Scheepers? En tips nodig om deze dagen een beetje door te komen? Lees dan het hele interview op www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden