De Graaf & Cornelissen zet de musical 'Liesbeth' een hele week online voor alle theaterliefhebbers.
De Graaf & Cornelissen zet de musical 'Liesbeth' een hele week online voor alle theaterliefhebbers. (Foto: )

Musical - over het leven en de carrière van Liesbeth List

Nu er geen grote theatervoorstellingen zijn heeft producent De Graaf & Cornelissen besloten enkele originele shows te delen. Elke week wordt er exclusief gedurende een week een voorstelling beschikbaar gesteld.

Valkenswaard - De theater kijktip van deze week is de musical 'Liesbeth', online te zien t/m zondag 17 mei. Een musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen.
Musical Liesbeth
Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een tijdelijk neerwaartse carrière en het verlies van inspirator Ramses Shaffy en haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw en groot succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste ‘cadeau’.

Theater in huis
De musical 'Liesbeth', met o.a. Renée van Wegberg en Jonathan Demoor, is te zien via het YouTube-kanaal van De Graaf & Cornelissen of ga naar www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden