Improvisatieprogramma De Vloer Op te zien op televisie.
Improvisatieprogramma De Vloer Op te zien op televisie. (Foto: )

Theater kijktip | De Vloer Op

Vorig weekend zou de toneelvoorstelling 'De Vloer Op' in Theater De Hofnar staan. Een theaterversie van het televisieprogramma De Vloer Op van omroep Human.

Valkenswaard - 'De Vloer Op' staat nu even niet meer in de theaters. Maar het 20ste seizoen van dit populaire improvisatieprogramma is sinds kort weer thuis op tv te zien. Door de huidige situatie zijn er een beperkt aantal scènes met publiek opgenomen. Daarom zendt Human voor het 20ste seizoen, naast de nieuwe afleveringen, vier herhalingen uit.

Improvisatieprogramma 
In 'De Vloer Op' worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs, met o.a. Sanne den Hartogh en Anniek Pheifer, werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Kijktip voor thuis
Het televisieprogramma 'De Vloer Op' is elke vrijdag om 22:15 uur te zien op NPO 3 of kijk de afleveringen terug via human.nl. Voor meer theater kijktips kun je onze website, www.hofnar.nl, bezoeken. Veel kijkplezier!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden