'Hoe is het nu met...?' Interview met Gerard van Maasakkers
'Hoe is het nu met...?' Interview met Gerard van Maasakkers (Foto: )

Hoe is het nu met...? Gerard van Maasakkers

Al ruim 20 jaar is Gerard van Maasakkers in Theater De Hofnar te zien en brengt hij mooie, ontroerende Brabantse muziek. Onze bezoekers, en natuurlijk wij ook, waren benieuwd hoe het nu met Gerard gaat.

Valkenswaard - We vroegen Gerard van Maasakkers het volgende: Allereerst hoe gaat het met je? “Eigenlijk prima. Ik vind het wel makkelijk dat er even niks hoeft en dat ik, eerder dan gepland, rustig kan werken aan nieuwe liedjes. Maar ik leef mee met alle mensen die ziek zijn of iemand moeten missen die gestorven is…."


Wat mis je nu het meeste in het dagelijks leven door deze situatie? “Weinig. Of het moeten terrasjes zijn en de zee. En de mensen in de zaal, natuurlijk.“

Wij hopen snel onze deuren te openen. Volgend seizoen sta je weer bij ons op het podium met de voorstelling ‘Ik loop’. Wat kan je vertellen over deze voorstelling? "Het is een voorstelling met veel nieuwe liedjes en een paar oudere. Zoals altijd; met veel afwisselingen en prachtige muzikale begeleiding van Frank Cools en Mike Roelofs."

Hoe is het nu met...?
Lees het hele interview met Gerard van Maasakkers via www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden