Voorstelling Playground van de Wërëldband. Foto: Ipo Reinhold
Voorstelling Playground van de Wërëldband. Foto: Ipo Reinhold (Foto: )

Zie de muziekband Släpstick thuis

We hebben weer een leuke theater kijktip voor thuis. De voorstelling Slapstick van Släpstick (voorheen was dit de Wërëldband) staat online. Deze voorstelling zorgt voor een heerlijk avondje muziek met humor!

Valkenswaard - Slapstick is een muzikale en komische voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol speelt. In deze voorstelling waan je je op een kermis in 1920. Vijf mannen zoeken hun weg over het terrein, verdwalen in een stomme film, staan oog in oog met de Comedian Harmonists, figureren in een komisch ballet en vinden elkaar per ongeluk terug in de boksring. In de schiettent winnen ze een enorme hoeveelheid muziekinstrumenten.

Släpstick
Släpstick (Wërëldband) is muzikaal variété op lachwekkend hoog niveau! Met adembenemende snelheid voert Släpstick je een avond lang mee in verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie. Je komt niet meer bij van het lachen en je zou willen dat het nooit meer ophoudt.

Theater in huis
Bekijk Slapstick via het YouTube-kanaal van Släpstick of kijk op onze website www.hofnar.nl, theater in huis. Veel kijkplezier!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden