Foto's via de gemeente: Ton van Moll. Dennis van Gerwen was van 2000 tot 2012 voorzitter van het dagelijks bestuur van Scouting Sint Stefanus. Ook is hij al 15 jaar ambassadeur van Were Di en jarenlang actief voor het Vogelverschrikkerfestival en de carnaval.
Foto's via de gemeente: Ton van Moll. Dennis van Gerwen was van 2000 tot 2012 voorzitter van het dagelijks bestuur van Scouting Sint Stefanus. Ook is hij al 15 jaar ambassadeur van Were Di en jarenlang actief voor het Vogelverschrikkerfestival en de carnaval. (Foto: Ton van Moll/Digitech)

Vijf lintjes, op een bijzondere dag

VALKENSWAARD - Vanwege de coronacrisis konden er dit jaar tijdens de jaarlijkse Lintjesregen geen Koninklijke onderscheidingen worden uitgereikt. In het Valkenswaards Weekblad van deze week van iedere gelukkige een mooie foto.

De Kanselarij der Nederlandse Orden komt later dit jaar met een datum waarop alle uitreikingen dan plaats kunnen vinden. Wel werden vijf inwoners van de gemeente Valkenswaard benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Dennis van Gerwen, René Hooijschuur, Wouter Kiela, Marianne Witvoet-Broos en Mart Wijnen.

Op 24 april bracht burgemeester Ederveen de gedecoreerden op de hoogte dat zij zijn benoemd. Zo werd het toch nog een feestelijke dag voor het vijftal. Namens de redactie van het Valkenswaards Weekblad allemaal van harte gefeliciteerd!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden