Het team voor de garage in Valkenswaard. Foto: Jurgen van Hoof
Het team voor de garage in Valkenswaard. Foto: Jurgen van Hoof (Foto: Jurgen van Hoof)

Nefkens Valkenswaard officieel erkende reparateur Citroën

Zakelijk artikel

Steeds meer kleine autodealers stoppen noodgedwongen. Grote autobedrijven die vaak meerdere merken hebben nemen die plaatsen in. Een van die grotere autodealers in Nederland is Nefkens, die als Peugeot-dealer meer dan een eeuw ervaring heeft.

Valkenswaard - Naast vestigingen in Best, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Uden en Veldhoven heeft ook Valkenswaard een grote vestiging, met een prachtige showroom, kantoren en een werkplaats. Aan de Van Linschotenstraat 1.

Evenals in de andere vestigingen heeft ook Valkenswaard een brede en aantrekkelijke selectie modellen, die vaak uit voorraad leverbaar zijn. Sinds kort is Nefkens Valkenswaard naast Peugeot ook een Erkende Reparateur van Citroën auto's. "Dat is erg belangrijk", zegt Marie-José Hoeijmans. "Omdat men onlangs, door het wegvallen van de officiële Citroën dealer in Waalre, toch op zoek moest naar een garage voor het onderhoud van hun Citroën. Wij denken dat wij als inmiddels erkende Citroën Reparateur een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het veilig autorijden van de eerder elders gekochte auto."

"Ons bedrijf heeft in Valkenswaard een aantal vakkundig opgeleide monteurs die eveneens zijn bijgeschoold voor het onderhoud van een Citroën. Natuurlijk verzorgen wij ook de garantie op Citroën - auto's die eerder bij de dealer in Waalre werden gekocht. Loop gerust eens bij ons binnen aan de van Linschotenstraat, waar wij de bezoeker kunnen laten zien hoe wij werken."

Hoeijmans stelt dat men in Valkenswaard trots is op het predicaat Citroën Erkend Reparateur. "Naast onze specialisatie in Peugeot zijn onze medewerkers opgeleid om werkzaamheden aan de Citroën volledig volgens de nieuwste merkrichtlijnen uit te voeren. Het merk Citroën erkent de door ons uitgevoerde APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Dat dit erg belangrijk is voor het behoud van de fabrieksgarantie zal duidelijk zijn", zegt Marie-José Hoeijmans. "Loop zo nodig even binnen of bel voor verdere informatie naar 040-2071020."

Tekst: Ton van Helvoort

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden