Cabaretvoorstellingen en spoedcursus geluk van Guido Weijers.
Cabaretvoorstellingen en spoedcursus geluk van Guido Weijers. (Foto: )

Volg cabaretier Guido Weijers online

Cabaretier Guido Weijers heeft voor alle cabaret- en theaterliefhebbers een aantal theatershows, waaronder zijn show ‘V’, online gezet. Voor de theaterbezoekers die zijn huidige show 'Masterclass Geluk' nu niet kunnen bezoeken, geeft Guido vanuit thuis een spoedcursus geluk.

Valkenswaard - Guido Weijers deelde afgelopen week een bericht speciaal voor het theaterpubliek: “Hooggeëerd lief publiek! Ik mis jullie. Voor iedereen die het theater ook zo mist heb ik verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet. Want lachen blijft gezond. En speciaal voor iedereen die dit seizoen m’n Masterclass Geluk moet missen, en toch wat geluk wil proeven, staat er een spoedcursus geluk (voor dummies) gratis online.Geen cabaret maar, in 10 korte delen, een snelle opwarmer voor de Masterclass Geluk die in 2021 weer in het theater is te zien.”

Shows en spoedcursus geluk
Een van de shows die Guido online heeft gezet is 'V', zijn vijfde en meest filosofische en confronterende voorstelling. In de spoedcursus geluk, geeft Guido Weijers (wetenschappelijk) antwoord op de vraag: 'Wat is geluk?'. Bekijk de show en cursus via het YouTube-kanaal van Guido Weijers of kijk op onze website, www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden