De 15de theatershow, Kaaskleum, van Mark van de Veerdonk.
De 15de theatershow, Kaaskleum, van Mark van de Veerdonk. (Foto: )

Theater kijktip Mark van de Veerdonk | Kaaskleum

Wil je een avondje lachen, gewoon thuis vanaf de bank? Dan hebben we een leuke tip. De 15de theatershow van de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk kun je nu thuis zien.

Valkenswaard - Het zou zomaar kunnen dat je kaarten gekocht had voor de voorstelling 'Geen Viking' van Mark van de Veerdonk bij ons in het theater. Deze voorstelling gaat helaas niet door. Wat leuk is om te weten is dat de vorige theatershow, 'Kaaskleum', van Mark van de Veerdonk nu online staat.

Voorstelling Kaaskleum
"We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder”, stelt Mark van de Veerdonk vast. “Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Wie heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken?” In Kaaskleum gaat het over het menselijke tekort. Met grote grapdichtheid zoekt hij naar dingen die er nog wel toe doen.


Theater kijktip zien
Wil je de theatervoorstelling 'Kaaskleum' van Mark van de Veerdonk zien? Je kan zijn voorstelling gemakkelijk bekijken via YouTube of via onze website www.hofnar.nl, Theater in huis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden