Alle theaterstoelen worden naar de artiestenfoyer verplaatst.
Alle theaterstoelen worden naar de artiestenfoyer verplaatst. (Foto: )

Achter de schermen bij De Hofnar

We zijn inmiddels ruim vier weken gesloten. Wekelijks hebben we met alle medewerkers van De Hofnar online contact om even gezellig bij te kletsen. We hopen dat ook weer snel met onze bezoekers te kunnen doen, maar dan in De Hofnar.

Valkenswaard - We zitten niet stil. We werken nog steeds hard en blijven positief!

Blik achter de schermen
De medewerkers van de horeca wisselen elkaar af om het Rabobank Theatercafé een flinke poetsbeurt te geven. De techniek is in de theaterzaal bezig om alle lampen en technische apparatuur schoon te maken. Ook gaan alle theaterstoelen naar beneden, naar de artiestenfoyer, zodat de vloer in de theaterzaal grondig geboend kan worden. De kaartverkoopmedewerkers zitten dagelijks klaar om zoveel mogelijk mailtjes en telefoontjes te beantwoorden, zover nu mogelijk is. Op kantoor zijn we vooral bezig met de verplaatsingen van alle voorstellingen die t/m 1 juni bij ons in het theater zouden staan. Dit verloopt tot nu toe erg goed.

We houden je op de hoogte
We proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden over de huidige stand van zaken. Volg alle updates ook via onze website, www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden