Je kunt deze krant voortaan in je mailbox ontvangen en lezen op je mobiel, tablet of pc.Credit - Marcel Wogram
Je kunt deze krant voortaan in je mailbox ontvangen en lezen op je mobiel, tablet of pc. Credit - Marcel Wogram (Foto: Marcel Wogram)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De krant in je mailbox

Zeker in deze tijd wil je niets missen van het lokale nieuws en de ontwikkelingen in jouw buurt. Daarom blijft het Valkenswaards Weekblad zolang het kan verspreid worden. Daarnaast kun je je voortaan ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Je krijgt dan wekelijks het nieuws in je mailbox én de krant compleet met alle artikelen en advertenties die je digitaal kunt doorbladeren.

Valkenswaard - Door de coronacrisis lopen de advertentie-inkomsten van lokale kranten hard terug. Ook deze krant heeft daar last van. Maar hoe moeilijk het coronavirus het uitgeven van een krant ook maakt, DPG Media vindt dat juist nu de huis-aan-huiskrant een cruciale rol speelt in de lokale informatievoorziening. Gemeenten, maar ook andere adverteerders, willen in deze tijden zoveel mogelijk thuiszitters bereiken. Jong en oud. Daar is de huis-aan-huiskrant hét ideale medium voor. Zolang het kan, blijft het Valkenswaards Weekblad dan ook op de deurmat vallen. Toch zoeken we andere manieren om de lezer te bereiken. Via de website van de krant kun je je dan ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Wekelijks krijg je in jouw mailbox een selectie van artikelen uit onze krant en van onze website. Bovendien vind je er ook de complete krant die je digitaal kunt doorbladeren en lezen. Meld je aan via: www.valkenswaardsweekblad.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden