Veel sterkte voor iedereen in deze periode, team Theater De Hofnar
Veel sterkte voor iedereen in deze periode, team Theater De Hofnar (Foto: )

Sterkte iedereen en tot snel in De Hofnar!

We missen het theater al een beetje, de fijne bezoekers en de te gekke artiesten. We stellen de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop. De deuren van Theater De Hofnar blijven dan ook gesloten tot nader order.

Valkenswaard – Naar aanleiding van landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen vinden er in ieder geval t/m 6 april geen voorstellingen plaats in De Hofnar. We zijn druk bezig om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Aangezien momenteel nog onduidelijk is of er direct na 6 april weer gespeeld kan worden zullen nieuwe speeldata voorlopig nog niet worden gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten. Wanneer er meer duidelijkheid is over het opheffen van beperkingen plaatsen wij deze informatie op deze website en benaderen wij iedereen die in het bezit is van kaarten actief.

Kaartverkoop
De kaartverkoop blijft beperkt bereikbaar. Voor vragen kun je mailen naar info@hofnar.nl. Wij bedanken je alvast voor je geduld en je begrip in deze situatie.

Pas goed op jezelf!
Zorg goed voor jezelf en voor de mensen in je omgeving. We hopen je na deze crisisperiode weer terug te zien bij ons in het theater. Sterkte allemaal!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden