Cabarettip voor thuis op de bank: Eva Crutzen 'Opslaan Als' de tv-serie
Cabarettip voor thuis op de bank: Eva Crutzen 'Opslaan Als' de tv-serie (Foto: )

Cabaretier Eva Crutzen 'Opslaan Als' de tv-serie

Vergeet saaie theaterregistraties! Cabaretière en actrice Eva Crutzen heeft haar succesvolle theaterprogramma 'Opslaan Als' omgebouwd tot een inventieve driedelige comedy. Deel 1 en 2 zijn al te zien geweest op NPO3.

Valkenswaard - Net als haar theaterprogramma bestaat de televisieserie uit monologen die je aan het denken zetten, afgewisseld met komische scènes, sketches en muziekvideo’s. In de tv-serie, met gastrollen voor onder anderen Hadewych Minis, Christine de Boer, Martijn Hillenius en Rapper Donnie, volgen we Eva die na acht jaar relatie gedumpt is en grip probeert te krijgen op haar leven.

Kijktip 'Opslaan Als'
Zin in een avondje lekker lachen thuis op de bank? Zit dan zondag 29 maart om 22.30 uur klaar voor deel 3 van de serie 'Opslaan Als' bij BNNVARA op NPO 3. Heb je de vorige delen gemist? Geen paniek! Via www.npostart.nl kijk je deel 1 en 2 terug.

Eva Crutzen
Eva is cabaretière en actrice. Naast drie zeer succesvolle soloprogramma’s in het theater maakte ze voor tv drie seizoenen Klikbeet en was ze de afgelopen tijd wekelijks te zien in Promenade, de nieuwe talkshow van Diederik Ebbinge.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden