'De Reuzenperzik' van DATtheater verplaatst naar zondag 26 april
'De Reuzenperzik' van DATtheater verplaatst naar zondag 26 april (Foto: )

Nieuwe datum voor DATtheater

De voorstelling 'De Reuzenperzik' (7+) van toneelvereniging DATtheater uit Valkenswaard is verplaatst naar een nieuwe datum. Zaterdag 28 maart zou de voorstelling van deze lokale vereniging plaatsvinden. Deze jeugdvoorstelling is verplaatst naar zondag 26 april om 19.00 uur.

Valkenswaard - Theater De Hofnar is achter de schermen druk bezig om alle onze gasten zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de wijzigen en annuleringen van alle voorstellingen. Ook de gasten die kaarten hebben voor 'De Reuzenperzik' van DATtheater, worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de verplaatsing.

De Reuzenperzik | Roald Dahl
Een vrolijk, gruwelijk vlak-voor-het-slapen-gaan-verhaal voor jong en oud, over het naderende einde, angst, het ongewisse en de ontsnapping daaraan. Poets je tanden, trek je pyjama aan en kom kijken naar deze voorstelling op de nieuwe datum!

Kaarten reserveren
De kaartverkoopbalie is tot en met 6 april telefonisch beperkt bereikbaar. Voor het reserveren van kaarten kun je mailen naar info@hofnar.nl of reserveer jouw tickets via onze website www.hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden