De senioren van TTV Valkenswaard speelden gelijk, het eerste jeugdteam verloor.
De senioren van TTV Valkenswaard speelden gelijk, het eerste jeugdteam verloor. (Foto: )

Puntendeling senioren TTV Valkenswaard

De senioren van TTV Valkenswaard stond afgelopen weekend een zware wedstrijd te wachten, tegen kampioenkandidaat Stiphout. De pot eindigde in gelijkspel.

Valkenswaard - Voor Stiphout begon de wedstrijd rampzalig. Een van de spelers moest vanwege gezondheidsredenen opgeven. Na een adempauze hadden de overgebleven twee spelers van Stiphout besloten om de wedstrijd toch voort te zetten. Ronald Grijseels won knap van de sterke Duitser. Samen met Erwin Duivis won Ronald ook het dubbel. De overige vijf wedstrijden werden allen door Stiphout gewonnen. Invaller bij Valkenswaard, Peter de Wit, kon hier ook niets aan veranderen. Na zeven gespeelde wedstrijden stond dan een geflatteerde 5-5 op het scorebord. Valkenswaard staat op de laatste plaats, maar de concurrenten met wie om lijfsbehoud wordt gestreden, zijn nog in zicht.

Het eerste jeugdteam moest uit naar Brunssum, met als inzet plaats 3. Het werd een heroïsche strijd van maar liefst vijf uur. Nagenoeg alle wedstrijden gingen over de volle vijf games. Uiteindelijk eindigde het duel met een verlies voor het team uit Valkenswaard. Het werd een 6-4 nederlaag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden