Janneke de Bijl op woensdag 18 maart in Theater De Hofnar.
Janneke de Bijl op woensdag 18 maart in Theater De Hofnar. (Foto: Bas Losekoot)

Debuutvoorstelling van toptalent Janneke

Heb je zin om een avondje te lachen? Kom dan naar de hilarische cabaretvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’ door Janneke de Bijl op woensdag 18 maart. In deze debuutvoorstelling is ze niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld.


Valkenswaard – Janneke fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op? Dit alles vertelt zij in haar hilarische cabaretvoorstelling. Kom jij ook? 'Zonder zin kan het ook'.

Toptalent

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor ‘Janneke de Bijl’ kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van de voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden