'Maas' staat op zaterdag 14 maart in Theater De Hofnar
'Maas' staat op zaterdag 14 maart in Theater De Hofnar (Foto: )

Muziekstijlen komen samen bij MAAS

MAAS verbindt, verleidt en verrast Valkenswaard op zaterdag 14 maart in Theater De Hofnar met hun muzikale voorstelling ‘Door Stromen’.

Valkenswaard – MAAS is een enerverende groep muzikanten die met prikkelende, melancholische en eigentijdse arrangementen het publiek verbindt, verleidt en verrast. De uitgekiende en overdonderende arrangementen met vaak meerstemmige zang, zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Pop en klassiek
Als kijker wordt je meegenomen in een muzikale reis door de tijd. Er ontstaat een nieuwe wereld waarin klassiek en pop elkaar ontmoeten. MAAS laat het publiek zowel de overeenkomsten als de verschillen horen, zien en voelen, die er tussen de popmuziek en klassieke muziek zijn. Met thema’s uit het leven van bijvoorbeeld Bach, Beethoven, the Beatles en Stromae. Beleef deze unieke band in een voorstelling waar pop en klassiek samenkomen.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor ‘MAAS’ kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van de voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden