Erkan Kurt, de nieuwe H.O.D.-voorzitter.
Erkan Kurt, de nieuwe H.O.D.-voorzitter. (Foto: )

Erkan Kurt nieuwe voorzitter van H.O.D.

Erkan Kurt is per direct de nieuwe voorzitter van hockeyvereniging H.O.D. In de volgende ALV wordt hij formeel voorgedragen en benoemd als opvolger van Ruud van de Rakt, wiens termijn er op zit.

Valkenswaard - Erkan is geen hockeyer van huis uit. Maar ervaring op sportief gebied heeft hij zeker: hij was jarenlang actief op het hoogste niveau amateur voetbal. Erkan vertelt: "Ik weet dus wat winnen en prijzen pakken is, maar belangrijker is dat ik sinds 3 jaar bevangen ben door het HOD virus". Al enige tijd coacht en traint hij namelijk met heel veel plezier het team waarin zijn dochter hockeyt. Ook zijn vrouw is actief in de HOD-organisatie. Dit alles maakt dat hij zeer gemotiveerd en enthousiast is om de rol als voorzitter op te pakken.

Erkan (woonachtig in Valkenswaard) heeft veel bestuurlijke ervaring opgedaan in zijn carrière. Die zal hij de komende tijd goed gaan gebruiken. H.O.D. staat de komende jaren voor uitdagingen als de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden, de verdere uitbouw van de sponsoring en de continue vraag naar (nieuwe) vrijwilligers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden