Enkele Reis op vrijdag 28 februari in Theater De Hofnar
Enkele Reis op vrijdag 28 februari in Theater De Hofnar (Foto: Piek www.piek.cc)

Enkele Reis - Toneelvoorstelling

Op vrijdag 28 februari is de voorstelling 'Enkele Reis' te zien in Valkenswaard. Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel tijdens deze thrillerkomedie.

Valkenswaard – Lex Passchier, bekend van tv-series als 'Moordvrouw', 'De 12 van Oldenheim', en zijn eigen 'Thriller Theater', schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. Een echte must-see voor de liefhebbers van Britse detectives.

Enkele Reis
Een schrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces voorkomen. Ze schakelen een heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen.

Pers over 'Enkele Reis'
"Drie 'oude rotten' in het vak maken van Enkele Reis een feest." - Telegraaf "Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen." - Trouw

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden