The Rod Stewart Story en Thijs van de Meeberg in Theater De Hofnar
The Rod Stewart Story en Thijs van de Meeberg in Theater De Hofnar (Foto: )

The Rod Stewart Story & Thijs van de Meeberg

Kom op donderdag 20 februari naar 'Some Guys Have All The Luck'. Een prachtige show over een van de grootste iconen in de rockmuziek, Rod Stewart. Of plof op zaterdag 15 februari bij Thijs van de Meeberg op de bank en denk hardop mee in zijn tweede cabaretprogramma 'Kom maar gewoon', want hij schuwt het gesprek zeker niet.

The Rod Stewart Story - Een fantastische theaterproductie die het leven en de carrière van Rod Stewart viert. Het verhaal en de muziek wordt gebracht door een fantastische zanger, Paul Metcalfe als Rod Stewart, die bijna niet van echt te onderscheiden is. Samen met een geweldige live-band brengt hij hits als Maggie May, Sailing, I Don't Wanne Talk About en Da Ya Think I'm Sexy.

Thijs van de Meeberg - In zijn tweede programma gaat Thijs de wereld redden, alleen blijkt al snel dat hij niet zo goed weet met welke intentie. Met de nodige zelfspot, een overdosis energie en gedachten die over elkaar struikelen, gaat de cabaretier op zoek naar wie hij wél is.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor een van de voorstellingen kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u), via www.hofnar.nl of bel 040-2074020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden