Beatles & Beyond - The LSB Experience in Valkenswaard.
Beatles & Beyond - The LSB Experience in Valkenswaard. (Foto: )

Een avond lang muziekplezier

Op zaterdag 8 februari komt The LSB Experience naar Theater De Hofnar met een avond lang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe verrassende en pakkende invalshoeken.

Valkenswaard – Beatles & Beyond een theaterconcert dat verder gaat. Niet alleen muziek van The Beatles, ook solomateriaal van de Liverpoolse helden, Beatleske muziek van uiteenlopende andere artiesten en songs van muzikanten met een link naar The Fab Four komen voorbij. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen erachter.

De bandleden
Marcel Luntungan, Hans Sligter, Sjoerd van den Broek, Rob Hendriks en Peter Deiman. De vijf leden van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Ook traden zij al verschillende keren op in The Cavern Club, de plek waar het ooit allemaal begon.

Kaarten reserveren
Kijk voor kaarten op www.hofnar.nl, kom langs bij de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling), of bel 040-2074020.

Meer berichten