De Gruffalo is op woensdag 12 februari te bezoeken in Theater De Hofnar in Valkenswaard.
De Gruffalo is op woensdag 12 februari te bezoeken in Theater De Hofnar in Valkenswaard. (Foto: )

Jeugd ook welkom in theater: De Gruffalo (3+)

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Op woensdag 12 februari kun je hem zien in Theater De Hofnar.

Valkenswaard - Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?


'De Gruffalo'
Naar het bekende boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.
Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Andere producties van Meneer Monster: 'Fantastische Meneer Vos', 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!' (15 april in De Hofnar) en 'Rovers'.

Meer berichten