Coppens Warenhuis is klaar voor carnaval en voor de klanten is er alles te vinden.
Coppens Warenhuis is klaar voor carnaval en voor de klanten is er alles te vinden. (Foto: )

Carnaval begint bij Coppens

VOLKEL - De grootste collectie carnavalskleding van Brabant is te vinden in Volkel. Bij Coppens Warenhuis hebben ze twee hallen tot de nok gevuld met een gigantisch aanbod carnavalsartikelen.

De allernieuwste trends en de klassiekers zijn weer in overvloed verkrijgbaar. Mix and match zelf je outfit bij elkaar of zoek het juiste thema voor jou.

Alle denkbare thema's zijn er natuurlijk weer: steampunk, sprookjes, dieren, landen of kleding uit vroegere tijden. Kies een standaard outfit, een kant en klaar kostuum, of doe andere ideeën op in de carnavalshallen van Coppens Warenhuis. Klein babymaatje of plussize? Alle maten en veel modellen hangen netjes gerangschikt, er klinkt muziek uit de speakers en er zijn voldoende paskamers. Zo kom je meteen in de juiste stemming.

Bij Coppens vind je ook alle accessoires en schmink die je nodig hebt om je outfit helemaal af te maken. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er aantrekkelijke kortingen.

Openingstijden

Coppens Warenhuis is in februari alle zondagen open tot carnaval. Elke week zijn er koopavonden. Kijk voor de tijden op de website. Parkeren is bij Coppens gratis. Coppens Warenhuis is te vinden aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.

www.coppenswarenhuis.nl

Meer berichten