Sanne Wallis De Vries met 'Kom' in Theater De Hofnar
Sanne Wallis De Vries met 'Kom' in Theater De Hofnar (Foto: )

Cabaretvoorstelling - Sanne Wallis De Vries

Kom op donderdag 6 februari naar Theater De Hofnar en beleef een avond met Sanne Wallis de Vries bij haar nieuwe show 'Kom' (try out). Een avond zoals je die niet eerder hebt beleefd.

Valkenswaard - Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt, de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.

Over Sanne Wallis de Vries
Sanne kreeg grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma's als 'Kopspijkers' en 'Koefnoen'. Na 7 jaar waagde Sanne zich weer aan een eigen solo onder de titel 'Gut', waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. Sanne kan je ook kennen van 'Wie is de Mol'. In 2017 werd zij de winnares van het zeventiende seizoen door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. In 2018 starte Sannes eigen TV show: SANNE WALLIS DE SHOW! Nu is ze in de theaters te zien met haar solo voostelling 'Kom'.

Meer berichten