Jeugdtheater voorstelling Dolfje Weerwolfje
Jeugdtheater voorstelling Dolfje Weerwolfje (Foto: )

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks

Na het succes van 'Dolfje Weerwolfje de Musical' is het nu tijd voor een vervolg: 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks'. Deze jeugdvoorstelling (6+), gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon, is op zondag 2 februari te zien in Theater De Hofnar.

Valkenswaard - Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan word hij vriendjes met Foeksia, een grappig en lief miniheksje. Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. En de strijd tussen de heksen en de weerwolven barst los. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen? 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks' is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater in Valkenswaard.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020

Meer berichten