Van Kuyck-Bos en Van Kuyck zijn allebei tien jaar vrijwilliger.
Van Kuyck-Bos en Van Kuyck zijn allebei tien jaar vrijwilliger. (Foto: )

Penningen voor vrijwilligers

Op maandag 20 januari reikte wethouder Theus de gemeentelijke vrijwilligerspenning uit aan mevrouw Henriëtte van Kuyck-Bos en de heer Martijn van Kuyck. Dit voor hun werk voor de Stichting Nieuwe Levenskracht in Valkenswaard. Dat gebeurde tijdens een jaarvergadering van de stichting, vorige week maandag.

Valkenswaard - Van Kuyck-Bos en Van Kuyck zijn allebei tien jaar vrijwilliger bij Stichting Nieuwe Levenskracht, waarvoor zij zich op verschillende manieren inzetten, zoals het helpen bij ontspanningsmiddagen en het ophalen van donaties.

Stichting Nieuwe Levenskracht

De vrijwilligers van Stichting Nieuwe Levenskracht geven aandacht geven aan mensen die kampen met hun gezondheid, geïsoleerd zijn geraakt of anderszins moeilijkheden ervaren.

Gemeentelijke vrijwilligerspenning

De gemeentelijke vrijwilligerspenning kan onder andere worden uitgereikt indien men als vrijwilliger op organisatorisch of bestuurlijke wijze minimaal 10 jaar werkzaam is geweest.

Uitreiking

De uitreiking vond plaats op maandag 20 januari om 20.30 uur tijdens de jaarvergadering van Stichting Nieuwe Levenskracht Valkenswaard.

Meer berichten