Raìces Cubanas brengt de Cubaanse zon naar Theater De Hofnar.
Raìces Cubanas brengt de Cubaanse zon naar Theater De Hofnar. (Foto: )

Cubaanse muziek zet Hofnar op stelten

Raìces Cubanas is een graag geziene gast in veel theaters en is op donderdag 30 januari te zien in Theater De Hofnar. Naast een vast repertoire van wereldberoemde Cubaanse nummers, komt deze groep ieder seizoen met een verrassend nieuw repertoire van bekende Cubaanse composities en fusions gecombineerd met pop/rock/jazz muziek.

Valkenswaard - Raìces Cubanas gaat terug naar het Cuba van vroeger en in de ogen van Cubanen wordt de groep als één van de beste vertolkers van de traditionele Cubaanse muziek beschouwd. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz schijnt de Cubaanse zon in ieder theater.

Band
Tot heden bestond de band altijd uit vijf musici. In de nieuwe samenstelling voor het theaterseizoen 2020 wordt de groep uitgebreid naar zeven muzikanten en een zangeres die allemaal van oorsprong uit het mooie Cuba komen!

Toegift
Als toegift zal er na afloop een Fusion-act plaatsvinden tussen de traditionele Cubaanse muziekstijlen en hedendaagse popmuziek. Deze korte derde set wordt gedaan door 'The ABC Soundmachine'.

Meer berichten