Door de hele school staan leerlingen, studenten en docenten klaar om vragen te beantwoorden. Foto De Rooi Pannen
Door de hele school staan leerlingen, studenten en docenten klaar om vragen te beantwoorden. Foto De Rooi Pannen (Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)

'Van alle markten thuis'

BRABANT - Iedereen heeft zo zijn eigen aandachtspunten bij het kiezen van een opleiding of school.

De Rooi Pannen legt de nadruk op praktijkgericht onderwijs in een kleinschalige omgeving, waarin leerlingen en studenten opgeleid worden tot ondernemende jongeren.

Spreekt dit je aan? Tijdens de open dag op zondag 19 januari laten we graag zien hoe dit tot uiting komt.

Bezoekers kunnen die dag zien, horen en proeven hoe het is om een opleiding bij De Rooi Pannen te volgen. In het atelier vinden creatieve uitspattingen plaats, in de keukens wordt volop gekookt, er kan van optredens genoten worden en in diverse lokalen kunnen de jonge bezoekers met hun handen aan de slag.

Voorlichting

En natuurlijk staan door de hele school leerlingen, studenten en docenten klaar om vragen te beantwoorden en zijn er voorlichtingen om iedereen van de nodige informatie te voorzien.

De Rooi Pannen biedt vmbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Deze afdelingen zijn verdeeld over drie locaties: Tilburg, Eindhoven en Breda.

Alle locaties zijn 19 januari geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie op: www.derooipannen.nl/opendag

Meer berichten