"We feliciteren Paul Firet en gaan ook voor het komend seizoen de samenwerking met overtuiging en veel vertrouwen aan."
"We feliciteren Paul Firet en gaan ook voor het komend seizoen de samenwerking met overtuiging en veel vertrouwen aan." (Foto: )

RKVV Dommelen verlengt met hoofdtrainer

RKVV Dommelen heeft de overeenkomst met hoofdtrainer Paul Firet verlengd. Paul zal in het seizoen 20/21 zijn vierde jaar als hoofdtrainer van RKVV Dommelen ingaan.

Dommelen - "Uit de gesprekken met de spelers, Paul zelf en de overige stafleden bleek dat er wederzijdse tevredenheid is over de samenwerking met elkaar en dat er veel vertrouwen naar de toekomst is. De afgelopen weken is er gesproken met spelers uit Dommelen 1 en 2, staf, de technische commissie en bestuur over de gang van zaken van ons vaandelteam, de gehele selectie en de toekomst hiervan. We proeven en constateren een gemoedelijke, fijne en ontspannen sfeer binnen Dommelen 1 en 2."

Betrokkenen spreken zich positief uit en geven aan momenteel content te zijn met het reilen en zeilen binnen de selectie. "Dit laatste is niet alleen door de resultaten van ons vaandelteam (behalen van de 1e periodetitel en de huidige eerste plaats op ranglijst), ook de samenwerking tussen Dommelen 1 en 2, de integratie van onze jeugdspelers en de samenwerking binnen de staf en met de jeugdopleiding wordt als positief ervaren." De komende periode zal er verdere invulling gegeven worden aan de staf van de selectie.

Meer berichten