Voor een tientje naar VOF de Kunst
Voor een tientje naar VOF de Kunst (Foto: )

Nationaal Theaterweekend

Op zaterdag 25 januari is VOF de Kunst te zien tijdens het Nationaal Theaterweekend. Bezoek deze voorstelling voor slechts een tientje bij Theater De Hofnar.

Valkenswaard - Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio's klinkt dat ene aanstekelijke lied 'Suzanne'. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land!

'Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)' is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen!!

Nationaal Theaterweekend
Tijdens het Nationaal Theaterweekend hebben we drie mooie voorstellingen op het programma staan, die je voor slechts € 10,- per voorstelling kunt bezoeken. Op zondag vindt het gratis cultuurfestival Val-Val-D'rie wintereditie plaats.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor het Nationaal Theaterweekend kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020.

Meer berichten