René van Meurs op 23 januari in De Hofnar
René van Meurs op 23 januari in De Hofnar (Foto: René van Meurs op 23 januari in De Hofnar)

Cabaretier René van Meurs - theatershow 'Hunkert'

Je kan op zoek zijn naar de liefde, je kan er naar verlangen of zelfs naar smachten. Op donderdag 23 januari doet René van Meurs daar een schepje bovenop met 'Hunkert'.

Valkenswaard - Als het op de liefde aankomt heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles en tegelijkertijd ook helemaal niks van. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook op 23 januari weer prachtige verhalen, hilarische improvisaties en enorm veel goede grappen op.

Over René van Meurs
René is al jaren een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain, hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en met zijn vorige voorstelling 'Ik beloof niks' werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe, avondvullende voorstelling 'Hunkert'.

Laatste kaarten
Reserveer snel kaarten voor deze voorstelling. Dit kan aan de kaartverkoopbalie, telefonisch of via www.hofnar.nl.

Meer berichten