Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg in 'Dit is Valkenswaard'.
Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg in 'Dit is Valkenswaard'. (Foto: )

Hoe Nederlands is Valkenswaard?

Hoe Nederlands is Valkenswaard? Wat is nu typisch Valkenswaards? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg proberen op vrijdag 10 januari in het theatercollege 'Dit Is Valkenswaard' hier antwoord op te vinden.

Valkenswaard - Met frisse tegenzin gaan de mannen door heel het land op onderzoek uit. Als Fotograaf des Vaderlands zoekt Jan Dirk van der Burg naar wat er zo typisch Valkenswaards is. NRC-columnist Marcel van Roosmalen deelt op zijn geheel eigen wijze zijn ervaringen met Valkenswaard en Radio 1-presentator en Slimste Mens Roelof de Vries staaft aan de hand van harde feiten en triviale weetjes hoe hoog Valkenswaard scoort op zijn 'Nederlandmeter'.
Ook
het optreden van een lokale artiest en interviews met plaatselijke bekendheden zoals burgemeester Anton Edeveen en inwoner Riks Werts dragen bij aan de uitslag, zodat aan het eind van de avond voor iedereen duidelijk is hoe (on)Nederlands Valkenswaard eigenlijk is.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 040-2074020

Meer berichten