Ladies Night met Opvliegers 5 bij Theater De Hofnar.
Ladies Night met Opvliegers 5 bij Theater De Hofnar. (Foto: )

Ladies Night - Opvliegers 5: Op Safari

Op zaterdag 4 januari is de theatervoorstelling 'Opvliegers 5: Op Safari' te zien in Theater De Hofnar. Deze avond is het ladies night. Dus neem je moeder, zus of vriendinnen gezellig mee.

Valkenswaard - 'Opvliegers 5: Op Safari' is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy 's. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes, Joke, Shirley en Moniek verliezen zich in safari's, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Vriendinnencomedy
Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Kortom, een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden.

Ladies Night
We maken er deze avond een heerlijke Ladies Night van! Voorgaand aan de voorstelling staan er diverse stands. Laat je verrassen en ga met een leuke gevulde goodiebag naar huis.

Meer berichten