Op de foto: Ruud Jansen, Jan Wilbers, Piet Mollen en Wim v/d Dungen.
Op de foto: Ruud Jansen, Jan Wilbers, Piet Mollen en Wim v/d Dungen. (Foto: )

Wim is maar liefst zeventig jaar lid van TWC de Kempen

Tijdens de jaarlijkse feestavond bij wielervereniging TWC de Kempen, afgelopen zaterdag, waarbij de vereniging haar vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar, werd onder meer de uitslag van het clubkampioenschap van het afgelopen wegseizoen bekendgemaakt. Daarnaast werden enkele jubilarissen van de Valkenswaardse club in het zonnetje gezet.

Valkenswaard - Voor het clubkampioenschap wordt van alle wedstrijdrenners een klassement bijgehouden, waarin hun uitslagen in (inter-)nationale criteriums, klassiekers en meerdaagse wedstrijden bijdragen aan het puntentotaal. Derde in dit klassement werd Roy Steuten (amateur) en tweede Britt Teunissen (elite dame). Zij won de twee voorgaande edities, maar moest dit jaar wijken voor de nieuwe clubkampioen, Jesse Kramer (Nieuweling).

Jesse Kramer

Jesse maakte een zeer succesvol seizoen door, met diverse podiumplaatsen in regionale en (inter-)nationale wedstrijden. Zo werd hij Zuid-Nederlands kampioen op de weg en bij het tijdrijden, en tweede bij het NK tijdrijden. Prestaties die hem een plek opleverden bij de nationale weg-selectie junioren van de KNWU in 2020. Inmiddels is hij druk bezig als junior in het veldrijden, de discipline waarin hij ook heersend clubkampioen is. We kunnen dus nog wel het een en ander verwachten.

Zeer sterk seizoen van nieuweling Jesse Kramer

Dit jaar had de vereniging zes jubilarissen te huldigen: Peter Antonis (25 jaar lid), Ruud Jansen (40 jaar lid), Hans Baudoin (50 jaar lid), Jan Wilbers en Piet Mollen (beiden 60 jaar lid!) en Wim v/d Dungen. Wim is liefst zeventig jaar lid van TWC de Kempen: bijna zo oud als de vereniging zelf.

Vroegere jaren van de wielersport

Vier van de jubilarissen konden aanwezig zijn. Zij wisten mooie anekdotes aan te halen over de vroegere jaren van de regionale wielersport. "TWC de Kempen is trots op dergelijke trouwe leden, het menselijk erfgoed van de vereniging. Op de foto: Ruud Jansen, Jan Wilbers, Piet Mollen en Wim v/d Dungen."

www.twc-dekempen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden