Het tragikomische liefdesverhaal 'De liefde begraven' 13 december in Theater De Hofnar.
Het tragikomische liefdesverhaal 'De liefde begraven' 13 december in Theater De Hofnar. (Foto: Piek www.piek.cc)

De liefde begraven in Theater De Hofnar

Op vrijdag 13 december staan Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen met een try out van de toneelvoorstelling 'De liefde begraven' in Theater De Hofnar.

Valkenswaard - Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

Relatie tussen exen

'De liefde begraven' is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool.

Kaarten reserveren

Reserveren van kaarten voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie(ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via 040-2074020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden