Meer info over de levende adventskalender via m.dijkstrabron@telfort.nl.
Meer info over de levende adventskalender via m.dijkstrabron@telfort.nl. (Foto: )

Hier kunt u terecht tijdens de levende Adventskalender

Door de medewerking van velen is het de kerken van Valkenswaard gelukt om elke dag op weg naar kerst de Adventskalender vol te krijgen. U las in deze krant al eerder over dat initiatief.

Valkenswaard - "Dat betekent elke dag een adres waar mensen welkom zijn voor een kopje koffie of thee bij zomaar iemand thuis." Er is geen thema, de gesprekken lopen zoals het gaat, soms luchtig, soms dieper, net wat er op tafel komt. De laagdrempelige ontmoeting staat voorop. Het is voor iedereen, kerkelijk en niet kerkelijk, jong en oud. Laat u verrassen en breng ergens een bezoek en kijk wie u nog meer ontmoet. Op onderstaande adressen bent u hartelijk welkom. De tijden zijn in de ochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur en in de middag van 14.30 uur tot 16.00 uur. Meer info: m.dijkstrabron@telfort.nl

Het eerste adres waar de deur openstaat - op maandag 2 dec - is in de ochtend op de Schutterwei 15 te Dommelen. Dinsdag 3 dec in middag bent u welkom in de Pastorie van de Nicolaaskerk.

Op woensdag 4 december in de ochtend is de deur open in de Valkenierstraat 183.

Donderdag 5 december in de middag in de Rijt 17, vrijdag 6 december s' morgens in De Kreijenbeek 62, op zaterdag 7 december in de ochtend ontmoet men elkaar in Feliciadal 3 in Dommelen.

Op maandag 9 december in de middag wordt de deur opengedaan op Escudohof 14 in Dommelen, dinsdag 10 december s 'morgens ziet men elkaar op de Gaspeldoornlaan 91 en op woensdag 11 december in de ochtend op de Wannerwei 6 in Dommelen.

Daarna op donderdag 12 december in de ochtend op Haagerpad 10.

De volgende dag 's 'morgens in de Prins Bernhardstraat 18 en op zaterdagmorgen 14 december staat de deur open in de Vijverstraat 17.

In de laatste week is de ontmoeting op maandag 16 december in de middag op Soevereinhof 27 in Dommelen en daarna dinsdag 17 december in de middag op Escudohof 14 in Dommelen.

Woensdag 18 december staat in de ochtend de deur in de Molenstraat 30a open.

Op donderdag 19 december kunt in de ochtend u een bezoekje brengen op de Sparrenlaan 24.

Vrijdag 20 december in de middag bent u welkom in de Pastorie van de Nicolaaskerk Markt 55.

De laatste dag, zaterdag 21 december in de middag, wordt een feestelijke ontmoeting gehouden op Bernardusdal 29 in Dommelen. "Hier zullen wij de Levende Adventskalender afsluiten door gezamenlijk eenvoudige kerstliederen met elkaar te zingen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden