Ook deze zesde keer zijn er tijdens het Mega Trucks Festival weer fraaie specials te bewonderen. Foto: Mega Trucks Festival
Ook deze zesde keer zijn er tijdens het Mega Trucks Festival weer fraaie specials te bewonderen. Foto: Mega Trucks Festival (Foto: )

Win kaarten voor Mega Trucks Festival in de Brabanthallen

Met de vlam in de pijp! Alweer de zesde editie van het Mega Trucks Festival vult zaterdag 14 en zondag 15 december de Brabanthallen met de gaafste, meeste blinkende en bijzondere vrachtwagens. Deze krant mag, net als vorig jaar, weer vijftig keer twee kaarten aan lezers weggeven.

DEN BOSCH - Den Bosch is het tweede weekend van december weer het Mekka van de megatrucks tijdens het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolledagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt met een indoor truckshow, demo's, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier.

Wie de Brabanthallen nadert, weet direct wat er binnen gebeurt. Buiten staan diverse kranen en vrachtwagens te pronken. Binnen stap je de showroom van het evenement binnen, waar fraaie specials en demo's van truckdealers staan opgesteld. Even verderop vind je de truckdealers en de chauffeursmarkt, met speciale schaalmodellen, accessoires, kleding of dat ene speeltje voor de kleine.

Net als bij voorgaande jaren is RadioNL van de partij in de Brabanthallen met diverse artiesten. Het publiek geniet op het terras van een hapje, drankje en livemuziek. Vanaf het podium worden prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kidscorner, waar ze losgaan in de draaimolen, geschminkt worden of zich uitleven in 'n ballenbak of indoor zandbak.

Ook bij deze editie van Mega Trucks Festival showen enkele honderden chauffeurs hun vrachtwagen aan het grote publiek. Zij zijn er dagelijks voor hun werk mee op pad, maar tonen graag hun trots. Scania daagt vrachtwagenchauffeurs van alle leeftijden uit om hun vaardigheden te tonen. Binnen en buiten de Brabanthallen voeren ze diverse opdrachten uit, zoals zuinig rijden, lading zekeren, theoretische kennis en controle van het voertuig. Publiek kan het van dichtbij aanschouwen en aanmoedigen en zelf ook prijzen winnen bij het Scania-podium in Hal 7.

Win kaarten

De weekkranten van de Persgroep mogen vijftig keer twee vrijkaarten voor het festival verdelen. Wie daarop kans wil maken, stuurt voor woensdag 4 december een mail naar: prijsvraag@dpgmedia.nl, met een korte motivatie waarom hij of zij naar het Mega Trucks Festival wil. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Contactgegevens van deelnemers worden daartoe eenmalig met de organisatie van Mega Trucks Festival gedeeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden