"We willen een echte verbinding zijn en zijn daarom blij met de extra verlichting."
"We willen een echte verbinding zijn en zijn daarom blij met de extra verlichting." (Foto: )

Winkel van Leger des Heils valt weer op

De inmiddels bekende ontmoetingswinkel 'De Verbinding' van het Leger des Heils kreeg vrijdag 15 november een nieuw lichtscherm voorzien van naam en logo. "We zijn de stichting Bevordering van Gezondheidszorg Valkenswaard enorm dankbaar voor hun subsidie voor onder andere dit lichtscherm."

Valkenswaard - "We willen een echte verbinding zijn en zijn daarom blij met de extra verlichting, zodat onze ontmoetingswinkel altijd goed zichtbaar is. De ontmoetingswinkel is een samenwerkingsverband tussen verschillende kerken van Valkenswaard, onder verantwoordelijkheid van het Leger des Heils", vertelt men. Zo wordt de plek gedragen door de Protestantse kerk, de Evangelische Baptistengemeente en ook de Rooms-Katholieke kerk. Inmiddels vinden dagelijkse zo'n 50 mensen de weg naar de winkel. "Belangstellenden kopen of brengen goede en betaalbare kleding en genieten van een gratis bak koffie/thee. Ook is er ruimte voor allerlei soorten vragen, waaronder de vraag naar geloofsbeleving van mensen."

De Stichting Bevordering van Gezondheidszorg Valkenswaard heeft een subsidie verleend waar eerder al extra kastruimte van kon worden gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden