Sinterklaas gaat op bezoek in Dommelen.
Sinterklaas gaat op bezoek in Dommelen. (Foto: )

Sinterklaas en pieten bezoeken Dommelen

DOMMELEN - Komende zaterdag komt Sinterklaas weer naar Nederland. En natuurlijk komt hij ook dit jaar naar Dommelen, dat heeft hij al aan de Stichting Dommelse Dorpspomp laten weten.
Op zondag 17 november zal hij een bezoek brengen aan Dommelen. Om 15.00 uur zal hij vertrekken vanaf sporthal de Belleman. Uiteraard is harmonie de Dommelecho aanwezig om de Sint te begeleiden bij zijn rondrit door Dommelen. De tocht is dit jaar langer dan voorgaande jaren. Vanaf de Belleman gaat de Sint binnendoor naar de Keersopperweg en dan via de Brouwerijdreef, Daalderhof, Kerkakkerstraat naar de Bergstraat. Van de Bergstraat gaat Sint naar de Crocuslaan, Pastoor Vereeptstraat, René Smeetsstraat, Ranonkelstraat en via het Sneeuwklokje terug naar de Bergstraat, en eindigt bij de Dorpspomp op het Martinusplein. Daar zal hij ontvangen worden door de burgemeester of wethouders van de gemeente Valkenswaard.
Daarna worden alle aanwezige kinderen in café De Dommelstroom verwacht, waar nog een klein uurtje een gezellige bijeenkomst zal zijn met de Sint en zijn zwarte Pieten. Hier zullen de Johanna's aanwezig zijn om de kinderen te ondersteunen als ze de Sint uit volle borst willen toezingen. Na afloop is er nog voor ieder kind een traktatie.

Meer berichten