Collectanten van KWF Kankerbestrijding in Valkenswaard werden in het zonnetje gezet. Foto via KWF: Jurgen van Hoof.
Collectanten van KWF Kankerbestrijding in Valkenswaard werden in het zonnetje gezet. Foto via KWF: Jurgen van Hoof. (Foto: Jurgen van Hoof)

Collectanten KWF in het zonnetje gezet

KWF Valkenswaard heeft op dinsdag 29 oktober haar jubilerende collectanten in het zonnetje gezet tijdens een bijeenkomst in het zaaltje van de Mariakerk.

Valkenswaard - Het ging om collectanten die zich respectievelijk 12 en een half, 25 en 40 jaar hebben ingezet voor de jaarlijkse collecte van KWF in Valkenswaard. In totaal waren er achttien jubilarissen, van wie er drie een onderscheiding kregen voor maar liefst veertig jaar trouwe inzet. De onderscheidingen en een mooi bloemetje werden uitgereikt door Bernice van KWF en Annelies van Doormalen, voorzitter van de afdeling Valkenswaard. Tijdens het officiële deel van de avond was er een presentatie van KWF met betrekking tot onderzoek naar kanker.

De avond werd afgesloten met een drankje en een hapje, mede mogelijk gemaakt door sponsoren/begunstigers. "In dit verband dan ook een woord van dank aan Bakkerij Martin, Jumbo. Ook bloemsierkunst Oogenlust bedankt voor de mooie bloemen en decoratie en parochie H. Willibrord dank voor het beschikbaar stellen van de zaal."

Voor de collecte van 2020 zijn nieuwe collectanten van harte welkom. Aanmelden kan via de secretaris van de afdeling (helene.colen@chello.nl) of via de website: www.kwf.nl.

Meer berichten