De uilen lieten veel strijd zien en verzaakten geen moment waardoor het verdiend met drie punten huiswaarts keerde.
De uilen lieten veel strijd zien en verzaakten geen moment waardoor het verdiend met drie punten huiswaarts keerde. (Foto: )

SV Valkenswaard toont zich sterk en wint dik

SV Valkenswaard wilde in Oirschot zijn ongeslagen status in uitwedstrijden behouden en startte met jeugdspeler Sander van Riet in de basis. De uilen wonnen de pot met 0-4.

Valkenswaard - De openingsfase ging gelijk op, beide ploegen lieten zien te willen voetballen. Voor Valkenswaard waren er kansen voor Mitchel Kluijtmans en Thom van de Donk, maar telkens stond keeper Stockman in de weg. Aan de andere kant waren er kansen voor de thuisploeg maar hier was het Tommy van de Gevel die zijn doel met een paar knappe reddingen schoon hield. Kort voor rust waren beide ploegen nog dicht bij de openingstreffer maar het was of de paal of een keeper die steeds in de weg stond zodat de ruststand van 0-0 op het scorebord stond. De gasten uit Valkenswaard kwamen na rust echter op stoom. In de 50e minuut schoot Erwin Isbouts een strafschop binnen. Niet veel later blesseerde keeper Tommy van de Gevel zich dusdanig dat hij het veld moest verlaten. Jeugdspeler Lars Beeks maakte zijn debuut. In minuut 70 maakte Erwin Isbouts de 0-2 en amper 8 minuten later was het weer raak. De keeper trapte over de bal heen, waardoor de bal in het doel rolde. De wedstrijd was gespeeld. De eindstand werd op het scorebord gezet door Mitchel Kluijtmans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden