Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij één van de belangrijkste werkgevers van de gemeente.
Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij één van de belangrijkste werkgevers van de gemeente. (Foto: )

Gratis pilsjes bij 275e verjaardag Dommelsch

DOMMELEN - De Dommelsche Bierbrouwerij bestaat 275 jaar en geeft daarom een rondje aan alle Dommelsch fans. Dommelsch-fans (alleen 18+) kunnen 30 oktober van 15.00 tot 18.00 een gratis sixpack Dommelsch 0.0% bij de brouwerij ophalen, om thuis van te genieten. "Met de actie wil de brouwerij alle fans - in het bijzonder de inwoners uit de regio Valkenswaard - bedanken die het merk Dommelsch en de brouwerij al vele jaren een warm hart toedragen. De brouwerij roept inwoners uit de regio Valkenswaard op om zo veel mogelijk op de fiets te komen, vanwege beperkte parkeergelegenheid."

Dommelsch is nog altijd in heel Nederland een geliefd kwaliteitsbier met sterke roots in de regio Valkenswaard. Sinds 2018 is het merk verkrijgbaar in een nieuw jasje en in een 0.0% variant. "Met de nieuwe uitstraling profileert Dommelsch zich nog nadrukkelijker als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren."

"Met de nieuwe uitstraling richt Dommelsch zich nog duidelijker op de bierliefhebber die houdt van eerlijk en goed pils." In de nieuwe uitstraling staat de Dommel centraal, als eerbetoon aan de inwoners langs de Dommel. Zij dragen de brouwerij al 275 jaar een warm hart toe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden