Begijn Le Bleu in Theater De Hofnar met ´Toch Bedankt´. Op vrijdag 18 oktober is het te zien.
Begijn Le Bleu in Theater De Hofnar met ´Toch Bedankt´. Op vrijdag 18 oktober is het te zien. (Foto: )

Zie Begijn live in Theater De Hofnar

Eens in de paar jaar is paradijsvogel Begijn Le Bleu op de Nederlandse podia te zien en daar verheugen velen zich op. Op vrijdag 18 oktober is hij bij ons te zien in Theater De Hofnar.

Valkenswaard – Comedian, cabaretier, absurdist, typetje of theatermaker? Begijn is niet te vangen, maar de liefhebber weet waarom je deze show niet mag missen! Ooit won hij Cameretten, hij werd bekend door zijn rol in de Vlaamse Tv-show 'Foute Vrienden' met als hoogtepunt zijn 'So You Think You Can Dance' auditie en speelt in Vlaamse theaters moeiteloos grote zalen plat.

Toch Bedankt
In zijn nieuwe show 'Toch Bedankt' komt Begijn tot de conclusie dat hij de wereld niet kan redden. Daarom begint Begijn maar bij zichzelf. Hij ontdekt hoe we permanent willen vasthouden aan sommige dingen en hoe dat onvermijdelijk veel humoristische situaties oplevert. Verwacht een grappige en relativerende show met veel alledaagse situaties die je vast zult herkennen.

Kaarten reserveren

Reserveren van kaarten voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via 040-2074020.

Meer berichten