"Natuurlijk hopen we zo veel geld in te zamelen voor de kinderen met kanker, zodat ook zij kunnen sporten."
"Natuurlijk hopen we zo veel geld in te zamelen voor de kinderen met kanker, zodat ook zij kunnen sporten." (Foto: -)

Valkenswaardse kinderen rennen voor KiKa

Raoni Schrijvers uit Valkenswaard doet op 20 augustus 2020 een halve triatlon voor KiKa. Hij gaat 1,9 kilometer zwemmen, negentig kilometer fietsen en 21 kilometer hardlopen. Daarvoor zamelt hij geld in.

Valkenswaard - Een mooi moment daarvoor is 28 september. Dan wordt de nieuwe atletiekbaan in Valkenswaard officieel geopend. Ook eindigt deze dag de Nationale Sportweek, dat als thema heeft 'Sport doet iets met je'. Na de opening van de nieuwe atletiekbaan, thuishaven van AVV, wordt een sponsorloop georganiseerd voor alle basisschoolkinderen van Valkenswaard en omstreken uit de groepen 5 tot en met 8. O

Het startschot klinkt om 15.15 uur voor de basisschool kinderen uit groep 5 en 6. Zij proberen dan voor het goede doel om zoveel mogelijk rondjes te lopen van 400 meter. Om 15.35 uur is het de beurt aan de kinderen uit groep 7 en 8. Per gelopen ronde kunnen mensen de kinderen sponsoren. Hiervoor kunnen speciale sponsorformulieren worden ingevuld. Vanaf 14.30 uur kunnen de kinderen die deelnemen hun sponsorformulier inleveren op de stand van KiKa op de atletiekbaan, waar zij ook hun startnummer ontvangen. Meer informatie via raonischrijvers@gmail.nl.

Meer berichten