Sinds kort kan iedereen in Valkenswaard leren hoe Delfts blauw schilderen precies moet.
Sinds kort kan iedereen in Valkenswaard leren hoe Delfts blauw schilderen precies moet. (Foto: )

Workshop Delfts blauw schilderen in Valkenswaard

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een originele creatieve tijdsbesteding. Sinds kort kunnen zij in Valkenswaard terecht voor workshops Delfts Blauw schilderen. Om precies te zijn: bij Kieks Atelier aan De Hofnar 22d. Deze workshops zijn uniek voor het zuiden van het land.

Valkenswaard - Kiek Swinkels geeft basisworkshops, maar ook cursussen op maat. Leerzaam, eigentijds en leuk voor een familie-, vriendinnen- of bedrijfsuitje. Daarnaast biedt Kieks Atelier unieke handgeschilderde cadeaus. Omdat die helemaal worden afgestemd op degene voor wie ze bedoeld zijn, zijn ze heel persoonlijk.

Kiek Swinkels: "Ik was altijd benieuwd hoe Delfts Blauw gemaakt werd en wilde dat zelf graag leren. In mijn zoektocht naar een opleiding ben ik terechtgekomen bij Ambachtelijk Plateel in Gouda. Daar heb ik een aantal basis- en vervolgcursussen plateel schilderen gevolgd. Echt Delfts Blauw schilderen leer je niet in een paar cursussen; dat kost jaren van intensieve opleiding en oefening. Maar proeven aan het ambacht en er je eigen draai aan geven, dat kan natuurlijk wel. En dat is wat we hier doen. Mijn wens om een eigen atelier te starten is er altijd al geweest. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en deel dat graag met anderen. Workshops geven met een knipoog naar Delfts Blauw - hoe gaaf is het om van je passie je werk te kunnen maken?"

Voor meer informatie zie de website:

www.kieks-atelier.nl

Meer berichten