Karin Hermans-Poulissen en Jan Heezen voor de rijschool aan de Kerkhoflaan 1b in Waalre.
Karin Hermans-Poulissen en Jan Heezen voor de rijschool aan de Kerkhoflaan 1b in Waalre. (Foto: )

Speciale Open Dag bij Rijschool Heezen voor 30-jarig jubileum

In de afgelopen 30 jaar is rijschool Heezen uitgegroeid tot een opleider van formaat. Naast het behalen van praktijk en theorie voor het B-rijbewijs, kun je er ook terecht voor motor-, scooter-, aanhanger- en zelfs voor je vaarbewijs én de Plusmodule. Zaterdag 28 september staan de deuren aan de Kerkhoflaan 1b in Aalst open tussen 11.00-16.30 uur.

Karin van Berkel-Köhlbrugge

WAALRE - De auto's zijn keurig gepoetst en er is voor koffie, thee en een heerlijke lunch gezorgd. Voor informatie over het lesaanbod, staan vijf collega's klaar.

Gratis rijopleiding

Jan Heezen: "Iedereen die zich deze dag inschrijft, loot mee voor een gratis rijopleiding. En daarnaast, voor ons 30-jarig jubileum, kans op een jaar lang gratis rijden in onze Citroën C1. Wij betalen de verzekering én de belasting; de winnaar alleen de benzine." Kantoormanager Karin Hermans-Poulissen vertelt dat elk jaar veel potentiële leerlingen met hun ouders, de open dag bezoeken: "We geven dan antwoord op alle vragen. Die gaan dan bijvoorbeeld over de kosten van de verschillende lespakketten, de slagingspercentages, wat de minimum leeftijd is om met auto- of motorrijlessen te kunnen starten en of je de instructeur zelf mag kiezen. Als 20-jarige heb ik zelf bij Jan mijn rijbewijs gehaald."

Plusmodule

Jan is trots op zijn team van 15 instructeurs én een zorgcoördinator: "Dat is Jolande Remmits van U-turning. Sommige kandidaten hebben wat extra aandacht nodig en Jolande brengt, samen met hem of haar én met eventuele begeleiders, specifieke eisen en wensen in kaart. Hoe dan ook, dat roze papiertje blijft in beeld."

Overdracht

De tijd dat je met 15 rijlessen het rijbewijs binnen had, is lang geleden. Karin: "Ja, daarin moeten we reëel zijn. De situaties op de (snel)weg zijn enorm veranderd. Ze moeten nu toch wel rekenen op zo'n 40 tot 45 lessen voor het eerste examen."

De tijd gaat snel en ook Jan staat daarbij stil: "Ik ben op een punt in mijn leven aanbeland, dat ik het wat rustiger aan wil gaan doen. In Karin heb ik een groot vertrouwen: ze is slim, accuraat en goud waard voor de zaak. Op 1 september heb ik een groot deel van mijn verantwoordelijkheden aan haar overgedragen en op termijn zal ze mij opvolgen. Ja, het is een bijzonder jubileumjaar."

Rijschool Jan Heezen, Kerkhoflaan 1b in Waalre.
Tel. 040-22 20 219. E-mail: info@rijschoolheezen.nl

https://rijschoolheezen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden