De cast van de bekende serie 'Brugklas' op NPO Zapp. Je ziet het allemaal in De Hofnar.
De cast van de bekende serie 'Brugklas' op NPO Zapp. Je ziet het allemaal in De Hofnar. (Foto: )

Brugklas de Musical komt naar Theater De Hofnar

'Brugklas', de populairste serie van de Nederlandse TV, komt op zaterdag 5 oktober naar Theater De Hofnar met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in 'Brugklas de Musical'. Kom je ook naar het theater?

Valkenswaard - 'Brugklas'

is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe brugklasser te zien.

Herkenbaar voor iedereen

Een hip-hop-musical over Willem van Oranje. Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? 'Brugklas de Musical' is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in een van de belangrijkste periodes van je leven.

Kaarten reserveren

Reserveren van kaarten voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u - 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via 040-2074020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden