Het leek er even op dat de afgelopen editie van het Vogelverschrikkerfestival de laatste was. In afgeslankte vorm gaat het feest echter door.
Het leek er even op dat de afgelopen editie van het Vogelverschrikkerfestival de laatste was. In afgeslankte vorm gaat het feest echter door. (Foto: )

Vogelverschrikkerfestival komt er dan toch

Het elfde Vogelverschrikkerfestival, dat van 12 tot en met 20 oktober plaatsvindt, is na heel wat perikelen dan toch bijna rond. In zeer korte tijd is het festivalprogramma in elkaar gezet en ook de website is in de lucht.

Valkenswaard - Op www.vogelverschrikkerfestival.nu kan iedereen lezen over en zich opgeven voor de vele activiteiten die in de festivalweek zijn gepland. "Behalve een prachtige expositie biedt deze editie van het Vogelverschrikkerfestival weer voor elk wat wils, ook buiten het Van Bestpark."

'Maak van het elfde festival weer een succes'

Zo zijn er films in de Hofnar, een stoepkrijttekenwedstrijd en een vogeltjesmarkt op de Markt. Er zijn ook wandelingen met een gids, zowel door Valkenswaard als in natuurgebied de Valkenhorst. "Uiteraard is er de traditionele mosselavond en is er een bubbeltjes-brunchconcert met harmonie UNA." De vele makers van een vogelverschrikker zullen niet alleen het festivalterrein maar ook Valkenswaard opluisteren met hun creaties. "Voor alle activiteiten is de inschrijving nu geopend. Dus doe mee, schrijf je in via de website en maak het van het elfde Vogelverschrikkerfestival weer een succes."

Op 18 september wordt het volledige programma gepubliceerd, inclusief alle optredens en het complete programma voor de jeugd. "Vergeet ook dan niet te kijken en vooral: doe mee!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden